Medlemsbrev december 2020

I slutet av december 2020 fick alla medlemmar ett medlemsbrev i sina brevlådor med information om vad som hänt i föreningen under året och vad som kommer att hända under 2021.

Nedan finns brevet i digitalt format som PDF:

I framtiden kommer vi att gå över till digital kommunikation i första hand via e-postutskick, denna hemsida och vår Facebook-grupp. Vi vill därför sammanställa kontaktuppgifter för våra medlemmar så att vi kan nå alla via e-post.

Om du inte redan gjort det, skicka ett mejl till ordförande Mikael Nordström på mikael.nordstrom@me.com och ange vilken e-postadress du vill bli kontaktad på, samt även namn och postadress och gärna också telefonnummer.

Vi kommer inte att lämna ut dessa uppgifter till andra utan använder de enbart för att nå ut till er medlemmar.